unspecified13

Støtt oss

Barn og unge i aktivitet ute i naturen for opplevelser og mestring – det er det vi står for. Men vi trenger din støtte. Siden vi er en veldedig organisasjon er vi avhengige av samarbeidspartnere, sponsorer og pengegaver fra bedrifter og privatpersoner.

Din grasrotandel til Dale Oen Experience
Vil du hjelpe oss med å gi flere barn muligheten?
Send GRASROTANDELEN 999 267 890 til nummer 2020

Grasrotandelen

Siden Norsk Tipping ble etablert har hele overskuddet gått til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan altså velge at Dale Oen Experience får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til Dale Oen Experience og arbeidet med å gi enda flere barn muligheten. Og best av alt – din innsats, premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Slik gir du Grasrotandelen til Dale Oen Experience:
Det enkleste for de aller fleste er å sende sms med kodeord GRASROTANDELEN 999 267 890 til nummer 2020 (tjenesten er gratis).
Dersom dette mot formodning ikke virker kan du selvsagt gå til en tippekommisjonær som kan hjelpe deg med å registrere Dale Oen Experience som din grasrotmottaker.
Det er også mulig å logge seg inn på Norsk Tipping sine nettsider, www.norsk-tipping.no, ved hjelp av kort og kortleser. Her kan du søke opp Dale Oen Experience som grasrotmottaker og enkelt knytte deg til.
Siste alternativ er å laste ned siste versjon av Norsk Tipping Mobilspill. Her er det også mulig å søke opp Dale Oen Experience dersom du ønsker å støtte oss og knytte deg til direkte fra mobilen.

Støttespillere
Dale Oen Experience har mange støttespillere som har hjulpet oss i oppstarten, og som vil bidra på veien videre. De som er våre støttespillere – dere vet hvem dere er – Takk!

Ønsker du å bidra?

Dale Oen Experience samler et nettverk av kompetanse og ressurspersoner, som ønsker å bidra for å styrke barn og unges muligheter. De som er med har noe unikt å bidra med i forhold til skape mestringsopplevelser for barn og unge.

Bruk kontaktskjema eller Send mail til experience@daleoen.com med navn, kontaktinformasjon, alder, bosted. Beskriv dine ferdigheter/kunnskap og hvordan du kan bidra i Dale Oen Experience.