Sammen med oss skal du få oppleve mestring i spenstige omgivelser. Vi skal klare knalltøffe utfordringer du ikke trodde du skulle klare. Vi skal glede oss over det naturen kan gi oss, og glede oss over å bruke kropp og å bruke hodet. Du skal bli kjent med mennesker på ekte og du skal få mulighet til å være deg selv. Helt ut.

The Dale Oen Experience har troen på at mestring gjennom aktivitet er en nøkkel for at du skal kunne bli den du har lyst til å være! Vi vil at alle barn og ungdom skal ha de samme mulighetene, og at alle barn skal få se at de kan få til hva de vil – uansett hvem de er eller hvilken bakgrunn de har.

artikkel-bilde-hva-vi-vil

Drømmen til Alexander og bror Robin var å vise deg at du kan gjøre hva du vil bare du vil det nok. Alexander skulle bare vinne OL-gull i London 2012 først, så skulle brødrene Dale Oen starte The Dale Oen Experience (DOE) sammen. Dessverre gikk det ikke sånn. Alexander ble plutselig borte for oss, men drømmen hans lever videre. The Dale Oen Experience er opprettet i Alexanders minne, og Robin står i føringen med brødrenes filosofi og visjon som grunnlag.

The Dale Oen Experience er en ideell organisasjon som retter seg mot å legge til rette for opplevelser og mestring blant barn og ungdom som nødvendigvis ikke har en enkel hverdag. Dette gjør vi gjennom turer, ekspedisjoner og andre aktiviteter i lange fjorder og på høye fjell. Vi har troen på at blandingen av natur og friluft og mestring kan være med å gjøre alle til bedre mennesker. Det er i naturen man blir kjent med hvem man er og hvem man ønsker å være, og det er i mestringen man opplever at alt er mulig.

The Dale Oen Experience ledes av Robin Dale Oen og er et tilbud til barn og unge mellom 8 og 18 år i Norge. Alle turer og aktiviteter finansieres av organisasjonens samarbeidspartnere og gjennom gaver fra bedrifter og privatpersoner som deler Alexander og Robins visjon.